kunderne fortæller

TAk for udførte arbejde, som vi er rigtig glade for. Det var dejligt som du overholdte vores aftaler, samt din punktlighed.

Venlig hilsen

Eva og Poul

 

Maria er den slags håndværeker man husker og bruger igen.Sød, venlig, naturlig, smilende og forventningsafstemt. Leverer aftalt arbejde, til aftalt pris.

De varmeste anbefalinger herfra.

Rikke og Morten

 

 

Vi kan varmt anbefale Maria, til jer der står for at skulle ha en maler på besøg. Præcis fremmøde og fint arbejde.

vh Vibeke Olesen

 

 

Maria er simpelthen den sødeste maler jeg kender!                                                            Derudover er malerarbejdet selvfølgelig i orden og til tiden, og priserne er fair.   Super samarbejde. Varmeste anbefalinger herfra!                      

Marianne Kirkskov - Læge

 

Vi fik Maria anbefalet af vores venner og modtog hurtigt et tilbud pr mail da vi kontaktede Maria. Den aftalte dag, hvor arbejdet skulle påbegynde stod Maria foran vores nyindkøbte rækkehus og ventede på os. Vi gennemgik de ting vi ønskede at få lavet, og maria gav kyndig vejledning ift valg af materialer og sammensætning.  Udover vægge, ønskede vi også at få lavet en trappe. Maria sørgede selv for at rekvirere gulvmand til at slibe trappetrin, og afregnede selv med ham, så vi behøvede blot at kommunikere med Maria.  Straks efter vi havde gennemgået tingene, ankom materialer til udførelse af arbejdet og Maria gik igang. Arbejdet var færdigt til den aftalte tid, og vi er yderst tilfredse med resultatet. Vi giver de bedste anbefalinger til Maria.

Per og Helle .  Allerød

 

Vi modtog et tilbud meget hurtigt efter at Maria havde været ude og kigge, og kort tid efter blev arbejdet med at male udhæng og carport sat i gang. Arbejdet blev udført til den lovede tid og resultatet er super flot! Vi giver hermed Maria vores varmeste anbefaling og vil helt sikkert vende tilbage, næste gang vi skal have malet.

Silvia Allerød

 

Vi var meget glade for det malerarbejde Maria udførte hos os, i foråret 2015 ,hun holdte hvad hun lovede, kom til tiden, og leverede et meget tilfredsstillende arbejde og slutprodukt. Særligt glade var vi for løbende at blive opdateret med arbejdets fremgang og kommende mødetider. Så vi hele tiden kendte status på arbejdet. Vi vil gerne anbefale Maria og hendes firma.

Med venlig hilsen Mette og Kasper.  Allerød

 

Fra det indledende bud på en maler opgave i min lejlighed, og videre til rådgivning med henblik på sammenhængende løsning og endelig levering af total entreprisen,var det Maria der tog ejerskab af opgaven.God kommunikation under førløbet gav tryghed, for det der blev lovet, var også det der blev leveret. Selv de små detaljer blev husket.Fagligheden er høj. Det mærker man både når der skal forberedes inden maling,når en eksisterende farve skal indfanges og når løsningen skal gøres sammen -hængende. Jeg kan varmt anbefale at bruge Maria.

Tonny. Allerød

 

Vi ledte efter en maler der var kompentent til at klare opgaven hos os.Vi går op i at vores håndværker kommer,til aftalt tid, og tager sig tid til at forstå vores behov.Maria lever fuldt ud op til de forventninger.og vi vil til hver en tid anbefale hende til andre.

 Jens og karen.  Hørsholm
 
 
- Vi havde et akut behov for hjælp.
Maria stod her dagen efter vores opkald
og klarede opgaven til Ug.
 
Else. Hillerød
 
Vi har været overordentlige tilfredse med vores maler, som er både meget dygtig og særdeles ordentlig. Hun kommer altid til tiden, hun passer på dine ting, og har i det hele tager været en fornøjelse at have med at gøre.
Derfor har hun også malet hele huset både ude og inde.
Hun får vores allerbedste anbefalinger.
 
K. Allerød
Maria Elvira Bendsen | CVR: 34447187 | Allerød  | Tlf.: 28297550 | mariaelvirabendsen@gmail.com